Mennyibe kerül egy arcfestő, csillámfestő, hennafestő, testfestő közvetítése?

A Testfestő kereső szolgáltatás ingyenes.

Hogyan indítható el a keresés?

Arcfestés - arcfestő

Ha arcfestőt, csillámfestőt, hennafestőt keresel, először válaszd ki a megfelelő szolgáltatást a bal oldali listából. Szűkítheted a találatokat nyelv, végzettség… egyéb feltételek megadásával, szintén bal oldalon. Minél kevesebb opciót adsz meg, annál több találatra számíthatsz. Kattints a keresésé opciók alatt levő ‘Keresés’ gombra!

A kiválasztott névre/profilképre kattintva megnézheted a szolgáltató adatlapját. Kattins a szolgáltató profilképe alatt levő “Média” linkre, hogy lásd az általa feltöltött fotókat.

Hogyan lehet település szerint keresni?arcfesto-rendezvenyen

Kattints bal oldalon fent a “Helymeghatározás” linkre, majd a [+] jelre a kiválasztott szolgáltatás előtt. Ekkor megnyílik az adott szolgáltatáshoz tartozó városok listája, melyekre kattintva láthatóvá válnak azok a szolgáltatók, akik az adott városban vállalnak munkát.

Ha a keresett város, vagy falu nincs a listában, akkor válassz néhányat a hozzá közel elhelyezkedő települések közül, hiszen valószínű, hogy például egy arcfestő elutazik majd egy közeli településre is.

Fontos

A feltüntetett árak bruttó forintban kifejezett árak. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a Testfestő keresőben elérhető szolgáltatók/művészek nem a CsillámVilág Body Art Kft. alkalmazottai, hanem a cégtől független önálló vállalkozók. Bármilyen pénzügyi tranzakció kizárólag a megrendelő és a szolgáltató/művész között jön létre.  Közvetítői díjat nem számolunk fel. A CsillámVilág nem felelős a szolgáltatók/művészek által feltöltött tartalomért, cselekedeteikért, az általuk esetlegesen okozott károkért.


Hozzászólások

Segítség keresőknek — Nincs hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.