Hogyan regisztrálhatok?

Kattints bal oldalon fent a fekete ‘Bejelentkezés’ linkre. A megjelenő ablakban ikonokat is látsz. Legegyszerűbb, ha ezekkel jelentkezel be (Facebook, Google, Yahoo – ha van meglévő fiókod). Ez a bejelentkezési mód teljesen biztonságos, nem posztol semmit a nevedben, és nem ad ki Rólad információkat.

1. lépés: katt. a Bejelentkezés feliratra

1. lépés: katt. a Bejelentkezés feliratra

 

2. lépés: Jelentkezz be Facebook, Google vagy Yahoo fiókoddal.

2. lépés: Jelentkezz be Facebook, Google vagy Yahoo fiókoddal.

Jegyezd meg, hogyan jelentkeztél be. Legközelebb is ugyanígy tudsz majd bejelentkezni. A fenti alkalmazásokkal történő bejelentkezési mód teljesen biztonságos. Hozánk nem jutnak el az adataid, mint például jelszavad, vagy egyéb személyes fiók-adatod.

Hogyan szerkeszthetem a rólam megjelenő adatokat?

Bejelentkezés után vidd az egeret a jobb oldalon megjelenő neved fölé.

3. lépés: Vidd az egeret a jobb felső sarokban a neved fölé...

3. lépés: Vidd az egeret a jobb felső sarokban a neved fölé…

Az ‘Adatlap szerkesztése’ linken lehet beállítani a megjelenő adatokat: milyen szolgáltatásokat biztosítasz, mely nyelveken beszélsz stb.

Fontos! A telefonszámot a megadott formátumban írd be.

Fontos! A ‘Bemutatkozás’ rovatba ne helyezz el linket, vagy kontakt információt (e-mail, telefonszám). Ezeket a megfelelő rovatba vidd be. Olyan információkat adj meg a ‘Bemutatkozás’ alatt, melyek a klienseid számára fontosak lehetnek. Például tapasztalatod, versenyek, melyeken részt vettél, referenciák, leírás a hozzáállásodról, személyiségedről…

A végén kattints a “Módosítások mentése” gombra.

Hogyan tölthetek fel fotókat?hennafesto-kereso

Vidd az egeret a neved fölé. Kattints a Média-n belüli ‘Albumok’ linkre. Kattints a középen megjelenő “Beállítások” linkre, majd hozz létre albumokat. Pl.: Csillámfestések, Hennafestések…

Ha megvannak az albumok, kattints a “Feltöltés” linkre, és válassz ki fotókat a számítógépedről. Ha kiválasztottad, kattints a kék “Feltöltés” gombra! (Tipp: nevezd át a jó kereső szavakra a fotókat, mielőtt feltöltöd őket! Így az interneten keresve is Rád találhatnak. Például képnév lehet: delfin-arcfestes-szeged-rozsa-fesztival.jpg)

Amíg a ‘folyamatban’ feliratot látod a kép neve mellett, adig várj. Töltődik a kép.

Szerkesztheted a képet. Kattints rá egy képedre. A megjelenő opciók közül válaszd a ‘Szerkesztés’-t. Adj meg neki címet, és leírást, olyat, mely tartalmazza, hogy mit látunk a képen. Ezt a Google keresője is olvasni fogja.

A képek bármikor áthelyezhetők egyik albumodból a másikba, vagy törölhetők.

Hány képet tölthetek fel?

Korlátlan mennyiségű képet tölthetsz fel korlátlan mennyiségű albumba.

Hogyan adhatom meg, mely részterületen (arcfestés, henna, csillámfestés…) és földrajzi helyszínen dolgozom ?

Kattints bal oldalon fent levő Helymeghatározás linkre.

Kattints a Helymeghatározás linkre.

Kattints a Helymeghatározás linkre.

Ha például arcfestést végzel, kattints az Arcfestés Magyarország előtt levő  [+] jelre. Ne magára az ‘Arcfestés Magyarország’ feliratra kattints, mert az a tagokat fogja listázni. Kattints a [+] jelre a csatlakozáshoz! A megjelenő városokhoz csatlakozhatsz. Meg kell nyitnod a megfelelő városnévvel ellátott Arcfestés csoportot, majd rá kell kattintani a “Csatlakozom a csoporthoz” gombra.

Csatlakozz több városhoz is, hiszen megéri majd utazni egy jó munkáért!

* Fontos! Ha csillámfestést, hennafestést, testfestést is végzel, ne felejtsd el a fentiek megismétlését a megfelelő csoportokban a “Helymeghatározás”-ra kattintva!

* Fontos! Mindig csatlakozz a legfelső csoporthoz is, ami a [+] jelre megnyíló városlisták fölött van: Arcfestés Magyarország vagy Testfestés Magyarország vagy Csillámfestés Magyarország vagy Hennafestés Magyarország. Ha például az Arcfestés Ajka csoporthoz csatlakoztál, akkor csatlakozz az Arcfestés Magyarország csoporthoz is!

A város-csoportokhoz és Magyarország csoporthoz való csatlakozás nagyon fontos része a regisztrációdnak, hiszen a kliensek főleg városnév+szolgáltató keresőszavakkal keresnek. Pl.: Arcfestő Szeged

Mi a Testfestő keresőben való megjelenés díja?

Egyelőre a megjelenés ingyenes mindenki számára.

Megjelennek a Google keresőben az adataim?

Idővel igen. A Google indexeli a megadott adatokat, és ha valaki arcfestőre keres egy külső keresőben például így: Arcfestés Szeged, akkor a találati listában elő fog fordulni az itt kitöltött adatlapod is, elérhetőségeiddel.

Kérésemre nem találtam választ. Mit tegyek?

Írj, és segítünk: info@csillamvilag.com

*********************************

Tippek – ha sok megkeresést szeretnél

Csillámtestés

Csillámtestés

1. Válassz jó profilképet! Ne tárgyat, állatot, vagy “valakit” ábrázoljon a kép, főleg ne kivehetetlenül messziről fotózva, vagy életlenül. Légyen rajta az arcod közelről, élesen, jól megvilágítva! Mosolyogj!

2. A fotóid (mind a profilképed, mind a munkáidról készített képeket) nevezd el releváns kulcsszavakkal a feltöltés előtt! Így jobban megtalálnak a külső keresőkből. Pl. ne DSC0256.jpg legyen a feltöltendő fotó elnevezése, hanem nevezd át arra, amit látunk rajta. Így: kovacs-angela-hennafesto.jpg, vagy hello-kitty-csillamtetovalas.jpg. Így nevezhetsz át bármilyen kép file-t: vidd a kép fölé a mappádban az egeret, kattints rá jobb egérgombbal, és válaszd az ‘átnevezés’ opciót.

3. Csatlakozz több városhoz is! Mindig csatlakozz az adott szakterület (pl. Hennafestő) Magyarország csoportjához is! Nem csak abból a városból, ahová csatlakoztál, hanem a városhoz közel levő kisebb településekről is meg fognak keresni.

4. Szolgáltatóként vagy jelen. Írj bizalomépítő, részletes bemutatkozást, szerkeszd a képeid, mielőtt feltöltöd őket, sugározd, hogy profi vagy, és megéri Téged hívni.

Sok sikert!