Base

Név

Eszter Kovács-Holló

Telefonszám (Pl.: +3630/123-45-67)

+3670/3317956

E-Mail cím

hollo.eszter.3@gmail.com

Szolgáltatások

arcfestés, csillámfestés, csillámtetoválás

Beszélt nyelvek

magyar

Végzettséget szerezett

CsillámVilág Arcfestő tanfolyam 1. Kezdő Arcfestés, CsillámVilág Hennafestő tanfolyam

Van képkatalógus?

Igen

Széket, asztalt tudsz biztosítani?

Igen

Ár óránként (Ft)

5000

Bemutatkozás

A Csillámvilágnál végzett tanulmányaim után – ahol alapokat kaptam arra vonatkozóan, hogyan készítsek szép, igényes munkákat – szenvedélyemmé vált ez a tevékenység. Célom, hogy mindenki elégedett legyen az általam készített alkotásokkal. A gyerekek mellett a felnőttek is átélhetik az arc/testfestés vagy csillámtetoválás élményét, hiszen számukra is tartogat lehetőségeket ez a szolgáltatás.
A gyerekek és felnőttek mintagyűjteményből választhatják ki mi kerüljön rájuk. Az állatos minták mellett, számtalan indás-virágos, pillangós forma is van a repertoárban, mely karra festve is nagyon népszerű a lányok illetve a hölgyek körében. A fiúk nagy kedvence a pókember, a robot és a kutya, de az aktuálisan megújuló kollekcióban található Angry Birds-ös és Star Wars-os minta is. A meglévő minták mellett egyedi kéréseket is teljesítek, melyek közül az eddigi legérdekesebbek a medvemancs, a traktor és a különböző céges családi napokon készített céges logók voltak.
Kizárólag magas minőségű, 100%-ig allergiamentes, Európai Unió által bevizsgált, bőrbarát alapanyagokkal dolgozom, melyek vízzel bármikor könnyen eltávolíthatóak. Rendkívül nagy figyelmet fordítok a higiéniára, így természetesen minden gyermek arcfestése előtt az eszközöket fertőtlenítem!
Dolgozom gyerekzsúrokon, szülinapi bulikon, céges családi napokon, fesztiválokon stb.

Csak Egerben dolgozom!

 

Elérhető?

Igen