Base

Név

Tarné Anna

Cég név

Arcfestés Budapesten

Telefonszám (Pl.: +3630/123-45-67)

+36 30/ 542-37-90

E-Mail cím

anna.sara.torok@gmail.com

Weboldal

arcfestesbudapesten.weebly.com

Szolgáltatások

arcfestés, csillámfestés, csillámtetoválás, esküvői csillámfestés, hennafestés, smink, testfestés

Beszélt nyelvek

angol, francia, magyar

Végzettséget szerezett

Egyéb

Van képkatalógus?

Igen

Széket, asztalt tudsz biztosítani?

Igen

Bemutatkozás

Arcfestés, testfestés, UV festés, csillámtetoválás Budapesten és környékén

Szeretnéd a különleges alkalmakat feldobni valamivel, ami biztosan mindenki számára emlékezetessé és örömtelivé teszi azt mások számára is? Zsúrt szervezel gyermeked szüli- vagy névnapjára, és félsz, hogy mivel fogod a kis ugri-bugrikat lekötni annyi időn keresztül? Vagy esetleg céges rendezvényre, vásárokra, keresel valakit, aki feldobja a hangulatot, és színesíti a repertoárodat? JÓ HELYEN VAGY!

A gyerekek és felnőttek körében is nagyon népszerű az arcfestés, hiszen ilyenkor időlegesen valaki más bőrébe bújhatunk, lehetünk hercegnők, szuperhősök, állatok, illetve bármik, amit csak megálmodunk. A csillámtetoválás is szuper trendi, gyermekednek biztosan nagy örömet és népszerűséget szerzel a kis barátai közt egy ilyen programmal.

ÚJ szolgáltatás: UV-alatt világító NEON FESTÉS!!!

Nagy népszerűségnek örvend külföldön az UV festés, ami szerencsére kezd Magyarországra is bejönni, igaz, a mai napig csak kevesen vállalják az elkészítését. Szórakozóhelyekre, partikra, rendezvényekre, iskolai bulikba jó választás, hiszen az UV fény alatt világít a festés, így igazán különleges hatást érhetünk el. Természetesen az UV festést is kozmetikai minőségü, tesztelt, bőrbarát profi termékekkel készítem.

Most MOSOLYGARANCIÁVAL! Azaz, ha a gyereket szája nem ér fülig, amint meglátják magukat kifestve a tükörben, a szolgáltatás teljes összegét visszaadom. Mindezt azért tudom megtenni, mert minőségi anyagokkal dolgozom, és különlegesen szép arcokat varázsolok pillanatok alatt, ezért merek garanciát vállalni a munkámért.

Bátran hívj a részletekért: +3630/ 542 3790

Hogy miért válassz engem?
Most 12 okod is van erre:

Mert amennyiben nem vagytok elégedettek a szolgáltatással, nem kerül pénzetekbe – a teljes kifizetést visszaadom 100%-ig.
Mert angolul vagy franciául is kérheted a szolgáltatást, így idegennyelvű gyerekek is élvezik azt, vagy a magyar gyerekek tudnak “élesben gyakorolni”, ismerkedni.
Mert bőrbarát, dermatológiailag tesztelt termékekkel dolgozom, így figyelve gyermekeitek egészségére.
Rugalmasan dolgozom, így a gyerekek és a felnőttek extra kívánságait is örömmel fogadom.
Szép és precíz munkát kapsz a pénzedért.
Gyorsan dolgozom (1 óra alatt kb 8-10 gyerek), így olcsóbb vagyok, mintha másra bíznád a munka elvégzését, és az több órát venne igénybe, megnövelve költségeidet…
Mert szeretek a gyerekekkel foglalkozni, fontos számomra a jókedv és a jó hangulat teremtése, így a szülők/szervezők válláról leesik a szervezés, animálás terhe.
Mert nagyon feldobod vele az adott alkalmat, mindenki emlékezni fog arra, hogy milyen jó dologra hívtad meg őket, és hálásak lesznek Neked!
Mert ez a legnépszerűbb dolog most a gyerekek közt, biztosan örülni fognak neki, nem kell stresszelni miatta.
Népszerű lesz tőle a gyereked a barátai előtt, ha arcfestést kérsz neki.
Mivel profi anyagokkal dolgozom, a festékek szép fedést biztosítanak.
A megunt minták vízzel könnyedén eltávolíthatók.

Hívj bátran: +36 30/542 3790

Elérhető?

Igen